Henting av mat
Buffeter, tapas, desserter og fingermat kan hentes, ferdig anrettet og pyntet på engangsfat , fra våre lokaler i kronprinsensgate . Ring 93215080 ved ankomst for kontakt med utleveringen, eller henvend deg på døren. Utlevering skjer i tidsrommet 10- 17 alle dager. Maten er pakket i spesialkasser, konstruert for å holde maten nedkjølt i opptil 3 timer, og meget stablevennlige. Kassene måler ca 90x50x30cm. Vi anbefaler at maten står i romtemperatur i ca 30 min før servering for temperering.
Levering av mat
Vi leverer på døren på bestilling og etter kapasitet.Eksakt leveringstidspunktet avtales før levering, men et ønsket tidsvindu skal alltid oppgis. Vi garanterer at maten er kunden i hende i god tid før selskapet. Det er en forutsetning at kunden er tilstede ved levering, hvis ikke vil maten bli etterlatt på leverings adressen for kundens regning og risiko.
Ved leveringer i Oslo sentrum må lovlig parkering være tilgjengelig på leverings adressen, ved mangel på dette må kunden selv være behjelpelig med å ta i mot maten på gateplan da våre sjåfører ikke har anledning til å gå ifra bilen uten parkeringsplass.
Normal utkjøring skjer mellom 10 -17 mandag-lørdag. Søndager har vi begrenset kapasitet til utkjøring, kontakt oss på telefon/epost ang. levering på søndager.
Levering koster Oslo 350,- hverdager og 600,-/lørdager og søndager.
Viken kr 500 hverdager og kr 800,- lørdager og søndager
MERK: Vi kjører normalt ut i en 30 km radius fra Oslo Sentrum. Ved leveringer utover dette vurderes lengde og tidsforbruk og det tilkommer et ekstra leveringsgebyr.
Tidsforbruk regnes utifra kjøre- og leveringstid og tilsvarer 550,-/time ink mva.