3-retters selskapscatering meny
Levering i Oslo
Hvitløk og urtestekt elgfilet
Forrett: Rekecoctail Avocadosalat og toppet med mango salsa og filodeigflak med sesam
Hovedrett: Hvitløk og urte stekt hjortefilet Servert med ovnsbakte rotfrukter og sopp, rosmarin stekte poteter, drapert med en blåbærsj.
Dessert: Creme Brule servert med friske bær.
Minimum bestilling: 20 personer
3 dager i forkant
Okse Entrecote
Forrett: Hjorte carpaccio Servert med syltetsopp, fikenmarmelade, havreknekk, rista gresskar kjerner og ramsløks olje
Hovedrett: Okse entrecote Servert med og urtebakt sopphatt drapert med en rødvinsglace og servert med persille og hvitløks amadinepoteter.
Dessert: Eplekakepudding med fløte og lune bær.
Minimum bestilling: 20 personer
3 dager i forkant
Rosmarin og hvitløkstekt lam
Forrett: Gravet torsk Servert på en ingefær-og agurksalat og asparges, toppet med rødbetchips og salt filo crisp.
Hovedrett: Rosmarin og hvitløkstekt lam Servert på grov potetmos, asparges og saltbakte cherrytomater og drapert med en ølsjy.
Dessert: Melkesjokolade Panacotta, servert med friske frukter og nøtte crumbel.
Minimum bestilling: 20 personer
3 dager i forkant