Hvitløk og urtestekt elgfilet
Forrett: Rekecoctail Avocadosalat og toppet med mango salsa og filodeigflak med sesam
Hovedrett: Hvitløk og urte stekt hjortefilet Servert med ovnsbakte rotfrukter og sopp, rosmarin stekte poteter, drapert med en blåbærsj.
Dessert: Creme Brule servert med friske bær.
Minimum bestilling: 20 personer
3 dager i forkant
Klassisk tapas
Lunt: Gambas urtesmør og oliven Spansk kylling med chorizo og black beans og rosmarin Albondigas i en smaksrik røkt paprikasaus Persille stekte poteter toppet med chilli aioli
Kaldt: Rødvinsmarinert okse med geiteost og pimento Melon mojito salat med salte mandler, toppet med tjukk yoghurt og gastrix Grillet asparges salat med revet Manchego og rista pistasj Bulgur salat med granat eple, søtpotet, persille og ruccola Potet tortilla toppet med chiliaioli gravet laks Aprikos salat med serrano skinke Bakt sopp fylt med persille ost Foccacia og Aioli
Minimum bestilling: 20 personer
3 dager i forkant
Middelhavs grill
På grillen
Tilbehør/sauser:
Tilbehør:
Minimum bestilling: 20 personer
3 dager i forkant
Okse Entrecote
Forrett: Hjorte carpaccio Servert med syltetsopp, fikenmarmelade, havreknekk, rista gresskar kjerner og ramsløks olje
Hovedrett: Okse entrecote Servert med og urtebakt sopphatt drapert med en rødvinsglace og servert med persille og hvitløks amadinepoteter.
Dessert: Eplekakepudding med fløte og lune bær.
Minimum bestilling: 20 personer
3 dager i forkant
Rosmarin og hvitløkstekt lam
Forrett: Gravet torsk Servert på en ingefær-og agurksalat og asparges, toppet med rødbetchips og salt filo crisp.
Hovedrett: Rosmarin og hvitløkstekt lam Servert på grov potetmos, asparges og saltbakte cherrytomater og drapert med en ølsjy.
Dessert: Melkesjokolade Panacotta, servert med friske frukter og nøtte crumbel.
Minimum bestilling: 20 personer
3 dager i forkant
Enkel Tapas
Lunt
Kaldt
Minimum bestilling: 20 personer
3 dager i forkant
Urban Tapas
Lunt: helstekt oksefilet med rødvin kanelsaus med rosiner og løk toppet med salt mandel Kyllingfilet fylt med mango og basilikum bakt i en mangosaus, Urban BBQ svinefilet toppet med eplekimch.
Kaldt: Gazpachio med chili scampi Mojito salat med ananas og melon toppet med yoghurt og gastrix Søtpotetsalat med agurk, løk, chilli, sitrus, Sommerlig Avocado salat med cherry tomater, agurk, Mango papaya agurk salat med reker med syltet ingefær og chilli, Lakse chevice med eple Serrano skinke med asparges salat med revet manchego toppet med walnøttkrem Couscous salat med cherrytomat, agurk, persille, koriander, vårløk og sitrus Foccacia, aioli og urtekrem
Minimum bestilling: 20 personer
3 dager i forkant